VRIJGEZELLEN FEESTJES & TEAM UITJES

BURLESQUE AVONDJE

NIGHT CLUB

FUN, DRINKS & BITES

BURLESQUE is een dans waarin het vieren van vrouwelijkheid centraal staat. Leer de verleidings en tease dans met een knipoog. Tijdens deze workshop krijg je eerst een korte demonstratie om daarna deze choreografie samen in te studeren. Denk aan de films Showgirls en Burlesque. Je leert ook een dans op een stoel met verschillende attributten zoals veren, handschoenen, hoedjes enz. De studio krijgt een nachtclub setting met een mooi verlichte podium waardoor je meer op je gemak voelt.

DRANKJES & HAPJES INBEGREPEN
Je kunt deze workshop ook met professionele fotograaf boeken. Deze maakt een mooie portret foto van iedereen. Informeer naar de mogelijkheden.

VRIENDINNEN- OF TEAMUITJES

70's/80's/90'S

KANGOO JUMPING

Met speciale KANGOO JUMP schoenen op de leukste disco muziek leer je een combinatie vol bewegingen en oefeningen en dat geeft veel plezier. Gekleed in thema kleding denk aan disco accessoires zoals afropruiken, glitterjasjes en gekkigheid. Door de disco setting ben je op een echte disco dansavond bent belandt.

Boeken vanaf 5 tot 15 personen (graag de schoenmaten doorgeven)

fitness fun

BUNGEE & JUMPING

Wil je samen met je collega’s of vriendinnen jumpen of bouncen? Probeer dan onze Bungee of Jumping Fitness… Vliegen aan een touw, gewichtsloosheid voelen, draaien en springen. Dit kan een workshop of uitje zijn. Max 16 pers verdeeld over 2 uur of 2 groepen. Informeer als je vragen hebt.

OF… GEWOON IETS TE VIEREN?
Kinderfeestje, teambuilding, vrijgezellenfeest of een feestje voor familie en vrienden? Sportstudio Fitwow biedt een op maat gemaakt Fun Workout pakket aan incl. drinks & bites (lunch is ook mogelijk).
MIX & MATCH:
Keuze uit alle funworkouts of een combi van workouts. Voor informatie of boekingen zie onze tickets of neem contact op.

 

TICKET OVERZICHT LOSSE SESSIES

KANTOORADRES

FitWow & Zumba Alkmaar
Helderseweg 29B Alkmaar
Bel/Whatsapp +31 6 51597403

info@fitwow.nl

KvK 85358584 | BTW NL00487831B45
©2024 All Rights Reserved

MAPS

SOCIAL MEDIA